Povijest Kreative, centra za poduku 

Kreativa je svoja vrata otvorila u rujnu 2014. g. nudeći jezične, glazbene, dramske i ostale programe za djecu. Vremenom je postala centar koji objedinjuje samo školu stranih jezika i glazbene radionice, a dio je grupe u sklopu koje djeluje i Online Burza Prijevoda zadužena za prevoditeljske usluge.

Iako smo  započeli s malim brojem djece i grupa, već se sljedeće godine broj znatno povećao pa već sad s ponosom možemo reći da našim grupama pokrivamo većinu uzrasta od 3.g. pa do 8.r. osnovne škole sa stranim jezicima, a od 3.g. pa do 2.r. os. šk. s glazbenim dijelom.

Pritom želimo zahvaliti svoj dječici koja su vjerno pratila naš rad, većinom od samog početka, a veselimo se i nastavku rada s njima.

Naravno, posebna zahvala njihovim roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

I svaku smo narednu školsku godinu završili vrlo uspješno, uvijek predano radeći iz sata u sat prenoseći malim polaznicima svu svoju strast za stranim jezicima i glazbom.

 

Kreativa danas

Dvije godine kasnije, nakon mnogo stečenog iskustva, pozitivnih dojmova i zadovoljnih polaznika, u rujnu 2016. Kreativina škola stranih jezika otvara vrata i srednjoškolcima te odraslim polaznicima.

U ponudi su opći tečajevi stranih jezika u sklopu kojih možete završiti dva, tri ili četiri modula tijekom školske godine, intenzivni tečajevi, konverzacijski, poslovni, za tvrtke, idividualni ili grupni.

Grupe su dosad bile male-od svega nekoliko polaznika, a takve će i dalje biti. Kreativa je, naime, jedna od manjih škola u Zagrebu pa se ponosimo našim individualiziranim radom u praktički obiteljskoj atmosferi.

Kako bismo objedinili strane jezike i glazbu, osmislili smo jedinstvene programe-glazba na njemačkom i strani jezik i glazba, od kojih se glazba na njemačkom pokazao vrlo uspješnim.

Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Kreativa je od srpnja 2016. g aktivni član Zajednice za strane jezike Hrvatske gospodarske komore.

 

Voditeljice

Školu vodi Barbara Zelanto, prof. talijanskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, izvorni govornik talijanskog jezika, prevoditeljica  za talijanski i njemački jezik, dugogodišnje iskustvo u poduci djece svih uzrasta te odraslih, suvlasnica tvrtke Zebar i Zebra, koautor jedinstvenog portala Online Burza Prijevoda; osnivačica i voditeljica centra Kreativa, stručnjak za metodiku stranih jezika s velikim iskustvom u poučavanju, u Kreativi voditeljica tečajeva njemačkog i talijanskog jezika

Glazbene radionice vodi Gorana Tomašić-Šragalj, Mag.art. profesorica flaute i voditelj glazbenog vrtića, diplomirala na Universität Mozarteum u Salzburgu, Austrija, s višegodišnjim pedagoškim iskustvom te iznimnim uspjesima u radu s učenicima na njemačkim i hrvatskim glazbenim školama, autor i voditelj  Koncerta za najmlađe – edukativnog  programa za djecu vrtićke i predškolske dobi, vanjski suradnik Učiteljskog fakulteta u Zagrebu; piše za Školske novine; u Kreativi voditeljica glazbenih radionica i poduke frulice

Martina Maganić, sveučilišni specijalist prevoditelj engleskog jezika, poslijediplomski studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, diplomirani učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz engleskog jezika, Učiteljska akademija u Zagrebu, vrsni metodičar u nastavi, dugogodišnje iskustvo u poduci engleskog jezika za sve uzraste, u Kreativi voditeljica engleskog jezika za vrtićance i osnovnoškolce.

Marina Malacko, prof. engleskog jezika, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, stručnjak za metodiku stranih jezika s velikim iskustvom u poučavanju, u Kreativi voditeljica engleskog jezika za vrtićance i osnovnoškolce

Mirela Grozdek – prof. francuskog jezika i književnosti, prevoditeljica i sudski tumač za francuski jezik, dugogodišnje iskustvo u poduci francuskog jezika svih uzrasta

Jelena Sikirica – rođena je u Zagrebu gdje je završila osnovno i srednjoškolsko glazbeno i stručno obrazovanje. Upisuje Glazbenu akademiju u Zagrebu, nakon čije diplome odlazi na Universität für Musik und darstellende Kunst Graz gdje se usavršava četiri godine. Bavi se samostalnom koncertnom djelatnosti. U Zagrebu je radila kao profesor na srednjoj glazbenoj školi Vatroslav Lisinski, XV gimnaziji, Prvoj privatnoj gimnaziji i Privatnoj klasičnoj gimnaziji. Autor je i stručni suradnik izdavačke kuće Profil za predmetnu nastavu glazbene kulture.

Kako do nas?

Pronaći nas možete u Gomboševoj 26, Dugave, ulaz na uglu sa zapadne strane zgrade.

 

Kontakt

Kontaktirati nas možete na sljedeće načine, odaberite koji vama najviše odgovara:

e-mail: info@kreativa-centar.hr

mob: +385 (0)91 560 88 77

adresaGomboševa 26, Dugave, Zagreb

obrazac za kontakt:  Pošalji upit

društvene mrežeFacebook

Web prostor i usluge omogućene putem centra Kreativa u 100% su vlasništvu tvrtke:

KREATIVA CENTAR j.d.o.o. za usluge
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081048471
OIB: 00411253332
Tt-16/28296-4

IBAN: HR2323600001102559477
Zagrebačka banka