Povijest Kreative, centra za poduku 

Kreativa je svoja vrata otvorila u rujnu 2014. g. nudeći jezične, glazbene, dramske i ostale programe za djecu. Vremenom je postala centar za poduku i škola stranih jezika, a dio je grupe u sklopu koje djeluje i Online Burza Prijevoda zadužena za prevoditeljske usluge.

Iako smo  započeli s malim brojem djece i grupa, već se sljedeće godine broj znatno povećao pa već sad s ponosom možemo reći da našim grupama pokrivamo većinu uzrasta od 3.g. pa do 8.r. osnovne škole sa stranim jezicima.

Pritom želimo zahvaliti svoj dječici koja su vjerno pratila naš rad, većinom od samog početka, a veselimo se i nastavku rada s njima.

Naravno, posebna zahvala njihovim roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.

I svaku smo narednu školsku godinu završili vrlo uspješno, uvijek predano radeći iz sata u sat prenoseći malim polaznicima svu svoju strast za stranim jezicima.

Kreativa danas

Nakon mnogo stečenog iskustva, pozitivnih dojmova i zadovoljnih polaznika, danas Kreativina škola stranih jezika otvara vrata i srednjoškolcima te odraslim polaznicima.

U ponudi su opći tečajevi stranih jezika u sklopu kojih možete završiti dva, tri ili četiri modula tijekom školske godine, intenzivni tečajevi, konverzacijski, poslovni, za tvrtke, idividualni ili grupni.

Grupe su dosad bile male-od svega nekoliko polaznika, a takve će i dalje biti. Kreativa je, naime, jedna od manjih škola u Zagrebu pa se ponosimo našim individualiziranim radom u praktički obiteljskoj atmosferi.

Nastavni programi i stupnjevi u skladu su sa standardima Vijeća Europe (CEFR).

Kreativa je od srpnja 2016. g aktivni član Zajednice za strane jezike Hrvatske gospodarske komore.

 

Voditeljice

Školu vodi Barbara Zelanto, prof. talijanskog jezika i književnosti i njemačkog jezika i književnosti, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, izvorni govornik talijanskog jezika, prevoditeljica  za talijanski i njemački jezik, dugogodišnje iskustvo u poduci djece svih uzrasta te odraslih, suvlasnica tvrtke Zebar i Zebra, koautor jedinstvenog portala Online Burza Prijevoda; osnivačica i voditeljica centra Kreativa, stručnjak za metodiku stranih jezika s velikim iskustvom u poučavanju, u Kreativi voditeljica tečajeva njemačkog i talijanskog jezika

Martina Maganić, sveučilišni specijalist prevoditelj engleskog jezika, poslijediplomski studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, diplomirani učitelj razredne nastave s pojačanim programom iz engleskog jezika, Učiteljska akademija u Zagrebu, vrsni metodičar u nastavi, dugogodišnje iskustvo u poduci engleskog jezika za sve uzraste, u Kreativi voditeljica engleskog jezika za vrtićance i osnovnoškolce.

Željka Bradić, prof. engleskog jezika, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, stručnjak za metodiku stranih jezika s velikim iskustvom u poučavanju, u Kreativi voditeljica engleskog jezika za vrtićance i osnovnoškolce

Silvija Vlahovec – prof. engleskog i španjolskog jezika, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, stručnjak za metodiku stranih jezika s velikim iskustvom u poučavanju, u Kreativi voditeljica engleskog i španjolskog jezika za vrtićance i osnovnoškolce

Anamarija Lovrić – prof. talijanskog jezika i povijesti umjetnosti, diplomirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, stručnjak za metodiku stranih jezika s velikim iskustvom u poučavanju, u Kreativi voditeljica talijanskog za vrtićance i osnovnoškolce

Mirela Grozdek – prof. francuskog jezika i književnosti, prevoditeljica i sudski tumač za francuski jezik, dugogodišnje iskustvo u poduci francuskog jezika svih uzrasta

Kako do nas?

Pronaći nas možete u prizemlju zgrade na adresi Albinijeva 10, Zagreb, Dugave.

Kontakt

Kontaktirati nas možete na sljedeće načine, odaberite koji vama najviše odgovara:

e-mail: info@kreativa-centar.hr

mob: +385 (0)91 560 88 77

adresaAlbinjeva 10, Dugave, Zagreb

obrazac za kontakt:  Pošalji upit

društvene mrežeFacebook

Web prostor i usluge omogućene putem centra Kreativa su u  vlasništvu tvrtke:

KREATIVA CENTAR j.d.o.o. za usluge
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 081048471
OIB: 00411253332
Tt-16/28296-4

IBAN: HR2323600001102559477
Zagrebačka banka