Suvremeno tržište rada  zahtijeva poznavanje stranog jezika, ponekad i njih nekoliko. Osobama koje su aktivne u poslovnom svijetu, ili koje to tek namjeravaju postati, od posebne je važnosti specifična terminologija poslovnog jezika.

Kreativa stoga organizira grupne i individualne tečajeve poslovnog stranog jezika.

  • Tečaj poslovnog jezika-grupni 

 Budući da vokabular koji se usvaja na općim tečajevima stranog jezika ne pokriva u dovoljnoj mjeri poslovnu komunikaciju (npr. prezentacije, telefoniranje, pisanje e-pošte, formalno ophođenje sa klijentima i sl.), ukazala se u novije vrijeme potreba za podučavanjem poslovnog stranog jezika na kojem se usvajaju upravo gore spomenute specifičnosti te karakterističan poslovni vokabular i/ili vokabular struke.

 Sadržajem, dinamikom i tempom tečaj ćemo prilagoditi konkretnim potrebama vašeg poslovanja, a u skladu s pravilima struke.

Ova vrsta programa namijenjena je tvrtkama, državnim institucijama, obrtima i sl. , ali i pojedincima, fizičkim osobama koje imaju potrebu za usvajanjem specifičnog znanja i vokabulara struke te je i rad usmjeren razvijanju upravo  tih vještina.

Specifičnost ovog programa je prilagodljivost pa se tako prema potrebama polaznika u nastavi mogu uvježbavati konkretne situacije (pismene, usmene) te koristiti i konkretni materijali (dopisi, ugovori i sl.) s kojima se polaznici svakodnevno susreću u svom poslovnom okruženju. Općenito, znanja koja polaznik na tečaju poslovnog jezika stiče jesu: vrste poduzeća, njihovi odjeli i dužnosti te proizvodi u usluge koje pružaju. Nadalje, uči se poslovni bonton, poslovna korespondencija, komunikacija vezana uz putovanja, poslovne vještine pregovaranja, prezentacije, sastanke i sl. Također je moguća izrada posebno krojenog programa prema zahtjevima i potrebama klijenta.

Za tečaj poslovnog jezika potrebna je razina predznanja A2.

Dinamika: 1×2 ili 2×2 (ili prema dogovoru)
Ukupna satnica: 64
Cijena: 2.880,00 kn
.
.
  • Tečaj poslovnog jezika-individualni 

Individualni je tečaj idealan za one koji se zbog poslovnih obaveza, tjednog rasporeda te ostalih specifičnih situacija ne mogu uključiti u grupni tečaj.

Ovakav tečaj može izgledati kao standardan opći tečaj (poslovnog ili općeg jezika) ili se prema Vašim potrebama može izraditi posebno krojeni nastavni program koji je dinamikom, trajanjem i programom, odnosno temama i sadržajem, prilagođen Vašim interesima i potrebama.

Sat je moguće i otkazati pa dogovoriti u nekom drugom terminu.

Dinamika: po dogovoru
Trajanje: po dogovoru
Cijena: 160,00 kn/šk.sat