Upisi se održavaju od 27.8.2018.-1.10.2018.

 

KADA I KAKO  SE UPISATI?

Ako želite da vaše dijete pohađa jedan od naših tečajeva, sve što trebate je kontaktirati nas na neki od navedenih načina ili doći osobno uz prethodnu najavu.

 

ŠTO SU PRIJAVE, A ŠTO UPISI?

Direktan upis moguć je u već formirane grupe. Informirajte se o postojećim grupama na mail ili mobitel, tom ćete prilikom dobiti i sve ostale informacije o tijeku upisa (plaćanja i potpisivanje ugovora).

 

Za sve ostale grupe potrebna je prijava/predbilježba.

Na temelju liste prijava sastavljamo grupe prema razini znanja, uzrastu i terminu.

Prijaviti se možete mailom, telefonom, osobno ili putem obrasca na web stranici. Čim se grupa sastavi, pozivamo polaznike i dogovaramo upis.

Sastavljanje grupa traje cijelo vrijeme upisa, preporučljivo je ipak što prije nam se javiti kako bismo što kvalitetnije sastavili grupe prema gore navedenim parametrima u interesu polaznika.

 

Novi polaznici trebaju prilikom upisa i potpisivanja ugovora uplatiti upisninu u iznosu od 100,00 kn.

Dragi roditelji djece koja su već pohađala naše programe, vi nas također trebate kontaktirati ili, prema želji, doći osobno prema dogovoru. Tom ćete prilikom dobiti sve potrebne informacije. Veselimo se svim našim starim polaznicima:)

Programi se odvijaju tijekom tjedna od 17.00 i 18.00 sati jednom tjedno. Nastavni sat traje 45 minuta.

 

Konkretne termine grupnih radionica (klasična gl. radionica i gl. radionica na njemačkom jeziku) objavit ćemo naknadno, pri utvrđivanju konačnih termina uzimamo u obzir i želje roditelja, stoga vam preporučujemo da nas kontaktirate što prije.

 

Poduka frulice podrazumijeva individualni (1 polaznik-osnovnoškolci) i poluindividualni rad (2 polaznika-vrtićanci) pa se stoga termini dogovaraju zasebno u skladu sa željama roditeljima.

 

Tijekom školske godine dinamikom 1×45 odradimo 32-34  šk. sata (ovisno o terminu i poklapanju s praznicima i blagdanima).

 

Početak nastave: 24.9.2018.

Cjenik glazbene radionice

Kontakt: 

mob: +385 (0)91 560 88 77
obrazac za kontakt:  Pošalji upit