Upisi se održavaju od 28.8.2017.-2.10.2017.

 

KADA I KAKO  SE UPISATI?

Ako želite da vaše dijete pohađa jedan od naših tečajeva, sve što trebate je kontaktirati nas na neki od navedenih načina ili doći osobno

13./14./15.9.2017. od  17.00-19.00 (sri/čet/pet)

u prostore centra Kreativa, Gomboševa 26, Dugave. Dolazak na upise ili informacije moguć je i u drugom terminu, ali je potrebno najaviti se.

 

ŠTO SU PRIJAVE, A ŠTO UPISI?

Direktan upis moguć je u već formirane grupe. Informirajte se o postojećim grupama na mail ili mobitel, tom ćete prilikom dobiti i sve ostale informacije o tijeku upisa (plaćanja i potpisivanje ugovora).

 

Za sve ostale grupe potrebna je prijava/predbilježba.

Na temelju liste prijava sastavljamo grupe prema razini znanja, uzrastu i terminu.

Prijaviti se možete mailom, telefonom, osobno ili putem obrasca na web stranici. Čim se grupa sastavi, pozivamo polaznike i dogovaramo upis.

Sastavljanje grupa traje cijelo vrijeme upisa, preporučljivo je ipak što prije nam se javiti kako bismo što kvalitetnije sastavili grupe prema gore navedenim parametrima u interesu polaznika.

 

Novi polaznici trebaju prilikom upisa i potpisivanja ugovora uplatiti upisninu u iznosu od 100,00 kn.

Dragi roditelji djece koja su već pohađala naše programe, vi nas također trebate kontaktirati ili, prema želji, doći osobno u navedenim terminima ili prema dogovoru. Tom ćete prilikom dobiti sve potrebne informacije. Veselimo se svim našim starim polaznicima:)

Programi se odvijaju tijekom tjedna od 17.00 i 18.00 sati jednom tjedno. Nastavni sat traje 45 minuta.

 

Konkretne termine grupnih radionica (klasična gl. radionica i gl. radionica na njemačkom jeziku) objavit ćemo naknadno, pri utvrđivanju konačnih termina uzimamo u obzir i želje roditelja, stoga vam preporučujemo da nas kontaktirate što prije.

 

Poduka frulice podrazumijeva individualni (1 polaznik-osnovnoškolci) i poluindividualni rad (2 polaznika-vrtićanci) pa se stoga termini dogovaraju zasebno u skladu sa željama roditeljima.

 

Tijekom školske godine dinamikom 1×45 odradimo 32-34  šk. sata (ovisno o terminu i poklapanju s praznicima i blagdanima).

 

Početak nastave: 25.9.2017.

Cijena:

    1.  grupne radionice:  1.080,00 kn (plativo u 9 rata po 120,00 kn)

    2.  frulica:

  •       individualno: 1.800,00 kn (plativo u 9 rata po 200,00 kn)
  •       poluindividualno: 990,00 (plativo u 9 rata po 110,00 kn)

 

U cijene nisu uključeni udžbenici za poduku frulice kao ni sama frulica. Kreativa udžbenike nabavlja umjesto vas, a vi ih podižete dolaskom na glazbenu radionicu. Frulicu nabavljate sami, ali vas voditeljica uputi gdje i kako kupiti. Prema potrebi je Kreativa može nabaviti umjesto vas.

U cijenu su uključene 2 završne priredbe (božićna i kraj školske godine), a za polaznike frulice postoji mogućnost dodatnog nastupanja i izvan našeg centra.

Popusti:

30% popusta odobravamo za:

–          drugog člana obitelji na našim programima

–          drugi program za istog polaznika

 

10% popusta odobravamo za:

–          jednokratnu uplatu

–          starog polaznika koji dovede novog polaznika

–          troje novih polaznika iz istog razreda ili vrtićke grupe

–          nezaposlene uz predočenje potvrde s burze

 

Popusti se ne zbrajaju.

Više Cjenik glazbene radionice

Kontakt: 

mob: +385 (0)91 560 88 77
obrazac za kontakt:  Pošalji upit