KADA SE UPISATI?

Upisi za tečajeve u šk.god 2023/24. traju od 28.8.2023.-15.10.2023.

KAKO SE UPISATI?

Ako želite  pohađati jedan od naših tečajeva, sve što trebate je kontaktirati nas na neki od navedenih načina ili doći osobno uz prethodnu najavu.

ŠTO SU PRIJAVE, A ŠTO UPISI?

Direktan upis moguć je u već formirane grupe. Informirajte se o postojećim grupama na mail ili mobitel, tom ćete prilikom dobiti i sve ostale informacije o tijeku upisa (plaćanja i potpisivanje ugovora).

Za sve ostale grupe potrebna je prijava/predbilježba.

Na temelju liste prijava sastavljamo grupe prema razini znanja, uzrastu i terminu.

Prijaviti se možete mailom, telefonom, osobno ili putem obrasca na web stranici. Čim se grupa sastavi, pozivamo polaznike i dogovaramo upis.

Sastavljanje grupa traje cijelo vrijeme upisa, preporučljivo je ipak što prije nam se javiti kako bismo što kvalitetnije sastavili grupe prema gore navedenim parametrima u interesu polaznika.

Naši stari polaznici nas također trebaju kontaktirati ili, prema želji, doći osobno u navedenim terminima ili prema dogovoru. Tom će prilikom dobiti sve potrebne informacije.

Novi polaznici trebaju prilikom upisa i potpisivanja ugovora uplatiti upisninu u iznosu od 120,00 kn / 16 €.

Termini – vrtićanci i osnovnoškolci

Programi za djecu vrtićke dobi odvijaju se tijekom tjedna od 17.00 i 18.00 sati dvaput tjedno. Nastavni sat traje 45 minuta.

Programi za osnovnoškolce odvijaju se tijekom tjedna u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 2×45 ili 1×90 tijekom tjedna te subotom ujutro 1×90.

Konkretne termine objavit ćemo naknadno, pri utvrđivanju konačnih termina uzimamo u obzir i vaše želje, stoga vam preporučujemo da nas kontaktirate što prije.

Termini – odrasli 15+

Upisi na intenzivne dvotjedne i dvomjesečne tečajeve održavaju se kontinuirano, nastava se odvija u ciklusima (svaka dva tjedna/mjeseca).

Upisi na individualne programe i tečajeve za tvrtke mogući su tijekom cijele godine.

Opći, semestralni tečaj za srednjoškolce i odrasle odvija se tijekom tjedna i subotom u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 2×2, 1×4 i 1×2 (srednjoškoci).

 Intenzivni dvotjedni odvija se tijekom tjedna i subotom u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 5×2 školska sata tjedno.

 Intenzivni dvomjesečni odvija se tijekom tjedna i subotom u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 3×3 školska sata.

Početak nastave: 25.9.2023.

Cjenik

.