KADA SE UPISATI?

Upisi za tečajeve u šk.god 2021/22. traju od 30.8.2021.-01.10.2021.

Upisi na intenzivne dvotjedne i dvomjesečne tečajeve održavaju se kontinuirano, nastava se odvija u ciklusima (svaka dva tjedna/mjeseca).

Upisi na individualne programe i tečajeve za tvrtke mogući su tijekom cijele godine.

KAKO SE UPISATI?

Ako želite  pohađati jedan od naših tečajeva, sve što trebate je kontaktirati nas na neki od navedenih načina ili doći osobno uz prethodnu najavu.

ŠTO SU PRIJAVE, A ŠTO UPISI?

Direktan upis moguć je u već formirane grupe. Informirajte se o postojećim grupama na mail ili mobitel, tom ćete prilikom dobiti i sve ostale informacije o tijeku upisa (plaćanja i potpisivanje ugovora).

Za sve ostale grupe potrebna je prijava/predbilježba.

Na temelju liste prijava sastavljamo grupe prema razini znanja, uzrastu i terminu.

Prijaviti se možete mailom, telefonom, osobno ili putem obrasca na web stranici. Čim se grupa sastavi, pozivamo polaznike i dogovaramo upis.

Sastavljanje grupa traje cijelo vrijeme upisa, preporučljivo je ipak što prije nam se javiti kako bismo što kvalitetnije sastavili grupe prema gore navedenim parametrima u interesu polaznika.

Naši stari polaznici nas također trebaju kontaktirati ili, prema želji, doći osobno u navedenim terminima ili prema dogovoru. Tom će prilikom dobiti sve potrebne informacije.

Novi polaznici trebaju prilikom upisa i potpisivanja ugovora uplatiti upisninu u iznosu od 100,00 kn.

Termini – vrtićanci i osnovnoškolci

Programi za djecu vrtićke dobi odvijaju se tijekom tjedna od 17.00 i 18.00 sati dvaput tjedno. Nastavni sat traje 45 minuta.

Programi za osnovnoškolce odvijaju se tijekom tjedna u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 2×45 ili 1×90 tijekom tjedna te subotom ujutro 1×90.

Konkretne termine objavit ćemo naknadno, pri utvrđivanju konačnih termina uzimamo u obzir i vaše želje, stoga vam preporučujemo da nas kontaktirate što prije.

Termini – odrasli 15+

Opći, semestralni tečaj za srednjoškolce i odrasle odvija se tijekom tjedna i subotom u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 2×2, 1×4 i 1×2 (srednjoškoci).

 Intenzivni dvotjedni odvija se tijekom tjedna i subotom u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 5×2 školska sata tjedno.

 Intenzivni dvomjesečni odvija se tijekom tjedna i subotom u jutarnjim, poslijepodnevnim i večernjim terminima dinamikom 3×3 školska sata.

Početak nastave: 27.9.2021.

Cjenik

.